Μπεκρί Μεζέ

0 0
Μπεκρί Μεζέ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Αλλαγή σερβιρίσματος:
200 γρ. κομμένο σε λεπτές φέτες μοσχάρι φιλέτο
1 κομμένο σε λεπτές φέτες μεγάλο κρεμμύδι
2 μέτριες σε λωρίδες πράσινες πιπεριές
50 γρ. σε κομματάκια κεφαλογραβιέρα
2 ώριμες σε φέτες ντομάτες
1/2 ποτήρι κρασί κόκκινο
1/2 ποτήρι νερό
1/4 ποτήρι σπορέλαιο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Μια συνταγή τoυ μάγειρα Ηλία Κουνάβη.

  • 15
  • Σερβίρει 2
  • Easy

Υλικά

Οδηγίες

Share

Σοτάρουμε στο σπορέλαιο τις πιπεριές και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.

Τοποθετούμε στο τηγάνι τις φέτες κρέατος, καρυκεύουμε και σοτάρουμε ελαφρώς και από τις δύο πλευρές.

Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε το νερό τις ντομάτες και το τυρί.

Μετριάζουμε τη φωτιά και αφήνουμε να εξατμιστούν όλα τα υγρά του.

Σερβίρουμε χωρίς γαρνιτούρα, συνοδεύοντας το με το ίδιο κρασί που μαγειρέψαμε.

admin

προηγ
Μπακαλιάρο με γίγαντες και αλμυρίκια στον φούρνο
επόμ
Φιλέτο γλώσσας
προηγ
Μπακαλιάρο με γίγαντες και αλμυρίκια στον φούρνο
επόμ
Φιλέτο γλώσσας

Προσθήκη σχολίου