Ταραμοκεφτέδες

0 0
Ταραμοκεφτέδες

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Αλλαγή σερβιρίσματος:
150 γρ λευκός ταραμάς
1 μέτριο ξηρό τριμμένο κρεμμύδι
4 - 5 φέτες ψωμί ξερό μουσκεμένο και καλά στυμμένο ψωμί
άνηθος
μαϊντανός
ψιλοκομμένος δυόσμος
πιπέρι
2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
τριμμένη φρυγανιά
αλεύρι
  • 20
  • Σερβίρει 6
  • Μέτριο

Υλικά

Οδηγίες

Share

Εύκολα, νόστιμα και νηστίσιμα κεφτεδάκια με την αυθεντική ταραμοσαλάτα «Πιτένης»

Μουσκεύουμε τον ταραμά με νερό και τον αφήνουμε περίπου ένα τέταρτο. Τον σουρώνουμε καλά με σουρωτήρι και πετάμε το νερό.

Ρίχνουμε σε ένα μπολ τον ταραμά, το κρεμμύδι και το ψωμί, ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε τον άνηθο, το μαϊντανό και το δυόσμο ψιλοκομμένα.

Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο πιπέρι και ζυμώνουμε καλά το μείγμα. Αν βγει αραιό ρίχνουμε λίγη φρυγανιά 1 – 2 κουταλιές.

Ζυμώνουμε το μείγμα και πλάθουμε κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε κι απ’τις δυο πλευρές. Τους βγάζουμε και τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.

Σερβίρουμε με λίγο λεμόνι και πράσινη σαλάτα.

admin

προηγ
Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας
επόμ
Αραβικές πίτες με χούμους και λαχανικά
προηγ
Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας
επόμ
Αραβικές πίτες με χούμους και λαχανικά

Προσθήκη σχολίου