• Αρχική
  • Κρεατικά
  • Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με πιπεριές, τυρί ΄Πανδαισία ΄ και μουστάρδα ΄Pitenis Premium Quality΄ με ρίγανη, θυμάρι και Ελληνικό Κρόκο

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με πιπεριές, τυρί ΄Πανδαισία ΄ και μουστάρδα ΄Pitenis Premium Quality΄ με ρίγανη, θυμάρι και Ελληνικό Κρόκο

0 0
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με πιπεριές, τυρί ΄Πανδαισία ΄ και μουστάρδα  ΄Pitenis Premium Quality΄ με ρίγανη, θυμάρι και Ελληνικό Κρόκο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Αλλαγή σερβιρίσματος:
700 gr φιλέτο κοτόπουλο
1 κόκκινη, 1 πράσινη, 1 κίτρινη πιπεριές
1 φέτα κίτρινο τυρί
4 πατάτες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μέτριο πορτοκάλι
1 λεμόνι
1 ντομάτες
1 κ.σ. μουστάρδα ΄ Pitenis Premium Quality΄ με ρίγανη και θυμάρι Ελληνικό Κρόκο μουστάρδα
  • 90
  • Σερβίρει 4
  • Μέτριο

Υλικά

Οδηγίες

Share

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές λωρίδες και ανοίγουμε το κάθε φιλέτο με το μαχαίρι.

Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το τυρί, τις πιπεριές και τη ντομάτα.

Βάζουμε μία-δύο λωρίδες από το κάθε υλικό στη μέση του φιλέτου.

Έπειτα, τυλίγουμε το φιλέτο και στερεώνουμε τις άκρες του με μια οδοντογλυφίδα.

Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φιλέτα.

Στη συνέχεια τοποθετούμε σ’ ένα σκεύος, τα έτοιμα φιλέτα και ψιλοκόβουμε τις πατάτες.

Σ’ ένα μπoλ ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό πορτοκαλιού και  λεμονιού και μία κουταλιά μουστάρδα, μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Περιχύνουμε τα φιλετάκια και τις πατάτες με το μείγμα, αφού πρώτα  βάλουμε αλάτι και πιπέρι.

Τέλος, προσθέτουμε λίγη ρίγανη και καλύπτουμε το σκεύος με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 250 βαθμούς για μία ώρα.

admin

προηγ
Κοζανίτικοι ντολμάδες με λάχανο αρμιά
επόμ
Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας
προηγ
Κοζανίτικοι ντολμάδες με λάχανο αρμιά
επόμ
Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας

Προσθήκη σχολίου