Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας

0 0
Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Αλλαγή σερβιρίσματος:
1 ψαρονέφρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά σούπας Μουστάρδα Μεσογειακή Πιτένης μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κλαδάκι ρίγανη
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ΄Ερωτόκριτος΄ Σητείας Κρήτης ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
  • 30
  • Σερβίρει 2
  • Μέτριο

Υλικά

Οδηγίες

Share

Αρχικά  προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.

Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι και το αλείφουμε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο το ψαρονέφρι, μέχρι να πάρει χρώμα απ’ όλες τις πλευρές.

Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε , με τη μουστάρδα, τη φρέσκια ρίγανη και προσθέτουμε το ελαιόλαδο από το τηγάνι.

Κάνουμε μια κρέμα με τα παραπάνω υλικά και αλείφουμε το ψαρονέφρι.

Το βάζουμε σε ταψάκι στο φούρνο και ψήνουμε για 30 λεπτά.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος, το περιχύνουμε με το κρασί.

Αφήνουμε το κρέας 5 λεπτά πριν το κόψουμε σε χοντρές φέτες και το σερβίρουμε.

admin

προηγ
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με πιπεριές, τυρί ΄Πανδαισία ΄ και μουστάρδα ΄Pitenis Premium Quality΄ με ρίγανη, θυμάρι και Ελληνικό Κρόκο
επόμ
Ταραμοκεφτέδες
προηγ
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με πιπεριές, τυρί ΄Πανδαισία ΄ και μουστάρδα ΄Pitenis Premium Quality΄ με ρίγανη, θυμάρι και Ελληνικό Κρόκο
επόμ
Ταραμοκεφτέδες

Προσθήκη σχολίου