δημοσίευση από admin στις Ιαν - 9 - 2015 στην κατηγορία Χωρίς κατηγορία
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 180 gr ξινό Tραχανά
  • 1,5 λίτρο νερό ή ζωμό κρέατος ή ζωμό λαχανικών
  • 30 gr βούτυρο
  • 100 gr τυρί Ανεβατό
  • 1 κούπα γάλα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Κόκκινο πιπέρι ή μπούκοβο για το γαρνίρισμα
KOYZINA: ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 λεπτά Σερβίρει: 2 άτομα

Σούπα Τραχανά με Ανεβατό μια συνταγή του Σπύρου Μάλλιου 

Τεχνική Παρασκευής

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό ή το ζωμό, το βούτυρο και την τοποθετούμε στη φωτιά ώστε να έρθει σε βρασμό. Μόλις βράσει ρίχνουμε τον τραχανά  το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε  το τυρί Ανεβατό. Σερβίρουμε αφού γαρνίρουμε με κόκκινο πιπέρι ή μπούκοβο.

ΓΕΥΜΑ: ΤΥΠΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ:

Leave a Reply


ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με...

Καταχωρήθηκε στις Ιαν - 16 - 2015

0 Σχόλιο

Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας

Καταχωρήθηκε στις Ιαν - 13 - 2015

0 Σχόλιο

Σούπα Τραχανά με Ανεβατό

Καταχωρήθηκε στις Ιαν - 9 - 2015

0 Σχόλιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ευεργετικές ιδιότητες, δράσεις και...

Καταχωρήθηκε στις Νοε - 4 - 2013

0 Σχόλιο

Pitenis Premium Quality

Καταχωρήθηκε στις Ιαν - 25 - 2013

0 Σχόλιο

Ιδιότητες και ευεργετικές δράσεις...

Καταχωρήθηκε στις Μάι - 2 - 2012

0 Σχόλιο

Αγοράζω – στηρίζω τα...

Καταχωρήθηκε στις Μαρ - 12 - 2012

0 Σχόλιο

ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ

  • A.Pitenis Bros S.A. Food Industry
  • Pitenis Salads
  • Mr. Menios Pickles
  • Okeanos
  • Okeanos Exclusive
  • Diamond