δημοσίευση από admin στις Ιαν - 13 - 2015 στην κατηγορία Κρεατικά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 ψαρονέφρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα΄ PITENIS΄ Balsamic Mediterrane
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κλαδάκι φρέσκια ρίγανη
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο ΄Ερωτόκριτος΄ Σητείας Κρήτης
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
KOYZINA: ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 λεπτά Σερβίρει: 2 άτομα

Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας

Αρχικά  προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.

Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι και το αλείφουμε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Σοτάρουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο το ψαρονέφρι, μέχρι να πάρει χρώμα απ’ όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε , με τη μουστάρδα, τη φρέσκια ρίγανη και προσθέτουμε το ελαιόλαδο από το τηγάνι. Κάνουμε μια κρέμα με τα παραπάνω υλικά και αλείφουμε το ψαρονέφρι. Το βάζουμε σε ταψάκι στο φούρνο και ψήνουμε για 30 λεπτά. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, το περιχύνουμε με το κρασί. Αφήνουμε το κρέας 5 λεπτά πριν το κόψουμε σε χοντρές φέτες και το σερβίρουμε.

ΓΕΥΜΑ: ΤΥΠΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ:

Leave a Reply


ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με...

Καταχωρήθηκε στις Ιαν - 16 - 2015

0 Σχόλιο

Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας

Καταχωρήθηκε στις Ιαν - 13 - 2015

0 Σχόλιο

Σούπα Τραχανά με Ανεβατό

Καταχωρήθηκε στις Ιαν - 9 - 2015

0 Σχόλιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ευεργετικές ιδιότητες, δράσεις και...

Καταχωρήθηκε στις Νοε - 4 - 2013

0 Σχόλιο

Pitenis Premium Quality

Καταχωρήθηκε στις Ιαν - 25 - 2013

0 Σχόλιο

Ιδιότητες και ευεργετικές δράσεις...

Καταχωρήθηκε στις Μάι - 2 - 2012

0 Σχόλιο

Αγοράζω – στηρίζω τα...

Καταχωρήθηκε στις Μαρ - 12 - 2012

0 Σχόλιο

ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ

  • A.Pitenis Bros S.A. Food Industry
  • Pitenis Salads
  • Mr. Menios Pickles
  • Okeanos
  • Okeanos Exclusive
  • Diamond