Φύλλα Λάχανου (Αρμιά) - PET

Φύλλα λάχανου τοπικής παραγωγής, συσκευασμένα σε άλμη και ειδικά επεξεργασμένα ώστε να είναι έτοιμα για κατανάλωση.

 

 

 

 



Φύλλα φρέσκου λάχανου, άλμη

3 lt (στραγγ. 1,7 kg) 4 lt (στραγγ. 2,2 kg)


 


Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα λάχανου 'αρμιά' για να τυλίξετε τα γιαπράκια, τους λαχανοντολμάδες σας, ή να το προσθέσετε κομμένο στην σαλάτα σας. Ψιλοκόβοντας το και προθέτοντας λίγο μπούκοβο και ελαιόλαδο, μπορείτε να κάνετε ένα τέλειο μεζέ για το τσίπουρο ή το ούζο σας.



 

 

 


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 10:12

Gallery Φωτογραφιών

Διατηρείται στο ψυγείο (+20C εώς +40C)

Ημ. Λήξης : 24 μήνες

Χωρίς σταθεροποιητές

Νηστίσιμο

Επεξεργασία σε Ξύδι

Με αλάτι

Τυχαία Προϊόντα

  • Λάχανο Πικάντικο
    Λάχανο Πικάντικο

    Πικάντικο λάχανο σε ηλιέλαιο.

  • Λιαστή Tομάτα (vacuum)
    Λιαστή Tομάτα (vacuum)

    Λιαστή τομάτα αλατισμένη και αποξηραμένη στη πέτρα, ειδικά επεξεργασμένη για να παραμείνει μαλακή.

     

  • Μελιτζάνα παραδοσιακή
    Μελιτζάνα παραδοσιακή

    Κομμάτια ψητής μελιτζάνας με πιπεριά Φλωρίνης, σκόρδο, φρέσκο μαϊντανό και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

  • Λιαστό Τοματάκι
    Λιαστό Τοματάκι

    Λιαστή τομάτα αλατισμένη και αποξηραμένη στη πέτρα, ειδικά επεξεργασμένη για να παραμείνει μαλακή, μαριναρισμένη με μπαχαρικά και συσκευασμένη σε λάδι.

  • Μακεδονικό Πιπεράκι Γεμιστό
    Μακεδονικό Πιπεράκι Γεμιστό

    Το γνωστό μακεδονικό πιπεράκι γεμισμένο με μείγμα μυζήθρας, Φέτας, πιπεριάς πράσινης και μπαχαρικών, που του προσδίδουν μια ελαφριά καυτερή γεύση.