Λακέρδα παλαμίδα

Αυθεντική λακέρδα από παλαμίδα με συμπλήρωμα λίγου αλατιού.

 

 

 

 

 

Φέτες παλαμίδας, ηλιέλαιο

100 gr 400 gr
1100 gr


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Σερβίρεται με μπόλικο λεμόνι και μια δόση ρίγανης


Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Σαρδέλα φιλέτο μαρινάτη Τονολακέρδα »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 9 μήνες

Χωρίς σταθεροποιητές

Χωρίς συντηρητικά

Νηστίσιμο

Με αλάτι

Όλες οι συσκευασίες 100 gr και 250 gr περιέχουν

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο...

Τυχαία Προϊόντα

  • Τονολακέρδα
    Τονολακέρδα

    Λακέρδα τόνου ψημένη στο αλάτι με λίγο σκόρδο.

  • Θαλασσινή ποικιλία
    Θαλασσινή ποικιλία

    Ξεχωριστή ποικιλία θαλασσινών που συνδυάζει μπουκιές από χταπόδι και καλαμάρι βρασμένα και μαριναρισμένα σε ξύδι, πίκλες και σουρίμι καβουριού, αστακού και γαρίδας μαριναρισμένα με μπαχαρικά για ένα ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα.

  • Χταπόδι Πλοκάμι Καπνιστό vacuum
    Χταπόδι Πλοκάμι Καπνιστό vacuum

    Χταπόδι μαρινάτο καπνιστό σε συσκευασία vacuum.

  • Τονοσαλάτα
    Τονοσαλάτα

    Η τονοσαλάτα είναι μια από τις γεμάτες γευστικές προτάσεις που συνδυάζει τόνο με μαγιονέζα Diamond, ξύδι κρασιού, φρέσκα καρότα και αρακά.

  • Τσιροσαλάτα Παραδοσιακή
    Τσιροσαλάτα Παραδοσιακή

    Σκουμπρί λωρίδες παστό, καπνιστό και μαριναρισμένο με φρέσκο άνηθο και ξύδι.