Τσιροσαλάτα

Σκουμπρί λωρίδες παστό, καπνιστό και μαριναρισμένο με φρέσκο άνηθο και ξύδι.

 

 

 

 

 

Καπνιστός τσίρος, ηλιέλαιο, ξύδι, Φρέσκος άνηθος

100 gr 400 gr
1100 gr


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Gallery Φωτογραφιών

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 9 μήνες

Χωρίς σταθεροποιητές

Χωρίς συντηρητικά

Νηστίσιμο

Με αλάτι

Επεξεργασία σε ξίδι

Όλες οι συσκευασίες 100 gr και 250 gr περιέχουν

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο...

Τυχαία Προϊόντα

  • Τονολακέρδα
    Τονολακέρδα

    Λακέρδα τόνου ψημένη στο αλάτι με λίγο σκόρδο.

  • Θαλασσινή Ποικιλία
    Θαλασσινή Ποικιλία

    Ξεχωριστή ποικιλία θαλασσινών που συνδυάζει μπουκιές από χταπόδι και καλαμάρι βρασμένα και μαριναρισμένα σε ξύδι, πίκλες και σουρίμι καβουριού, αστακού και γαρίδας μαριναρισμένα με μπαχαρικά για ένα ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα.

  • Σαρδέλα φιλέτο μαρινάτη
    Σαρδέλα φιλέτο μαρινάτη

    Σαρδέλα φιλέτο μαριναρισμένη σε ξύδι κρασιού.

  • Χταπόδι πλοκάμι ξιδάτο
    Χταπόδι πλοκάμι ξιδάτο

    Χταπόδι βρασμένο σε κουρ μπουγιόν και μαριναρισμένο με μπαχαρικά.

  • Χταπόδι Πλοκάμι Ξιδάτο με Ελιά
    Χταπόδι Πλοκάμι Ξιδάτο με Ελιά

    Χταπόδι βρασμένο σε κουρ μπουγιόν και μαριναρισμένο με μπαχαρικά και ελιές.