Τονολακέρδα

Λακέρδα τόνου ψημένη στο αλάτι με λίγο σκόρδο.

 

 

 

 

 

Φέτες τόνου, ηλιέλαιο, σκόρδο

100 gr 400 gr
1100 gr


Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Λακέρδα παλαμίδα Γαύρος μαρινάτος »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 9 μήνες

Χωρίς σταθεροποιητές

Χωρίς συντηρητικά

Νηστίσιμο

Με αλάτι

Όλες οι συσκευασίες 100 gr και 250 gr περιέχουν

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο...

Τυχαία Προϊόντα