Σκουμπρί καπνιστό ολόκληρο

Ολόκληρο καπνιστό σκουμπρί σε συσκευασία vacuum.

 

 

 

 

 



Καπνιστό σκουμπρί

1 τεμάχιο επι ζυγίου


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …



Σαλάτα με αγριόχορτα και καπνιστό σκουμπρί

ΥΛΙΚΑ

1 ματσάκι άγρια ρόκα
400 γραμμ. (περίπου) τρυφερές κορφές από βρούβες
1 ματσάκι άνηθο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2-3 μικρά αγγουράκια (καλύτερα βιολογικά) κομμένα σε ροδέλες
100 γραμμ. καπνιστό σκουμπρί κομμένο σε πολύ λεπτά φετάκια

Για τη σος


½ φλιτζ. έ.π. ελαιόλαδο
τον χυμό από 2 λεμόνια
1 κ.σ. μουστάρδα με σιναπόσπορο
1 κοφτό κ.κ. αλάτι
½  σκελίδα σκόρδου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια φαρδιά πιατέλα για σαλάτα ανακατεύουμε τα φύλλα των χορταρικών με τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια, τα αγγουράκια και το σκουμπρί.

Για τη σος: Σε ένα βαζάκι ή σε ένα σέικερ βάζουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό των λεμονιών, τη μουστάρδα, το αλάτι και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Κουνάμε ζωηρά το βαζάκι για να ανακατευτούν καλά τα υλικά.


Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σος και προσθέτουμε, εάν θέλουμε, ελάχιστο χοντρό αλάτι.

Gallery Φωτογραφιών

Τυχαία Προϊόντα

  • Θαλασσινή ποικιλία
    Θαλασσινή ποικιλία

    Ξεχωριστή ποικιλία θαλασσινών που συνδυάζει μπουκιές από χταπόδι και καλαμάρι βρασμένα και μαριναρισμένα σε ξύδι, πίκλες και σουρίμι καβουριού, αστακού και γαρίδας μαριναρισμένα με μπαχαρικά για ένα ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα.

  • Τσιροσαλάτα
    Τσιροσαλάτα

    Σκουμπρί λωρίδες παστό, καπνιστό και μαριναρισμένο με φρέσκο άνηθο και ξύδι.

  • Σκουμπρί Φιλέτο Καπνιστό
    Σκουμπρί Φιλέτο Καπνιστό

    Σκουμπρί φιλέτο παστό, καπνιστό και μαριναρισμένο με μπαχαρικά.

  • Αντζούγια Φιλέτο με Ελιά
    Αντζούγια Φιλέτο με Ελιά

    Αντζούγια φιλεταρισμένη και μαριναρισμένη μέσα σε λάδι με την ξεχωριστή γεύση της ελιάς.

  • Καβουροπόδαρα
    Καβουροπόδαρα

    Σουρίμι καβουριού μαριναρισμένο σε ξύδι κρασιού.