Θαλασσινή ποικιλία

Ξεχωριστή ποικιλία θαλασσινών που συνδυάζει μπουκιές από χταπόδι και καλαμάρι βρασμένα και μαριναρισμένα σε ξύδι, πίκλες και σουρίμι καβουριού, αστακού και γαρίδας μαριναρισμένα με μπαχαρικά για ένα ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα.

 

 



Φέτες χταπόδι, ροδέλες καλαμάρι, Μαριναρισμένο σουρίμι καβουριού, γαρίδας και αστακού, πίκλες, ξύδι, ηλιέλαιο, μπαχαρικά

100 gr 250 gr
1100 gr


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Καβουροπόδαρα

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 9 μήνες

Χωρίς σταθεροποιητές

Χωρίς συντηρητικά

Νηστίσιμο

Επεξεργασία σε ξίδι

Σουρίμι

Τυχαία Προϊόντα

  • Ταραμάς Παραδοσιακός Λευκός
    Ταραμάς Παραδοσιακός Λευκός

    Παραδοσιακή Ελληνική συνταγή, παγκοσμίως γνωστή, παρασκευασμένη από 100 % αυγά βακαλάου, νιφάδες πατάτας, Extra Παρθένο Ελαιόλαδο και πλούσια γεύση λεμονιού, χωρίς χρωστικές ουσίες.

  • Αντζούγια Φιλέτο με Ελιά
    Αντζούγια Φιλέτο με Ελιά

    Αντζούγια φιλεταρισμένη και μαριναρισμένη μέσα σε λάδι με την ξεχωριστή γεύση της ελιάς.

  • Ουζομεζές Ψαρικών
    Ουζομεζές Ψαρικών

     

    Μοναδική σύνθεση με μπουκιές από καπνιστή ρέγγα, σκουμπρί, τσίρο και πίκλες, μαριναρισμένα σε μπαχαρικά.

  • Τονολακέρδα
    Τονολακέρδα

    Λακέρδα τόνου ψημένη στο αλάτι με λίγο σκόρδο.

  • Χταπόδι Πλοκάμι Ξιδάτο με Ελιά
    Χταπόδι Πλοκάμι Ξιδάτο με Ελιά

    Χταπόδι βρασμένο σε κουρ μπουγιόν και μαριναρισμένο με μπαχαρικά και ελιές.