Θαλασσινή ποικιλία

Ξεχωριστή ποικιλία θαλασσινών που συνδυάζει μπουκιές από χταπόδι και καλαμάρι βρασμένα και μαριναρισμένα σε ξύδι, πίκλες και σουρίμι καβουριού, αστακού και γαρίδας μαριναρισμένα με μπαχαρικά για ένα ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα.

 

 



Φέτες χταπόδι, ροδέλες καλαμάρι, Μαριναρισμένο σουρίμι καβουριού, γαρίδας και αστακού, πίκλες, ξύδι, ηλιέλαιο, μπαχαρικά

100 gr 250 gr
1100 gr


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Καβουροπόδαρα

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 9 μήνες

Χωρίς σταθεροποιητές

Χωρίς συντηρητικά

Νηστίσιμο

Επεξεργασία σε ξίδι

Σουρίμι

Τυχαία Προϊόντα