Πέστροφα καπνιστή φιλέτο

Φιλέτο πέστροφας, ελαφρώς αλατισμένο, ψημένο στο φούρνο και καπνισμένο παραδοσιακά.


 

 

 

 



Φιλέτα καπνιστής Πέστροφας, ξύδι, μπαχαρικά

100 gr
200 gr

*** Η συσκευασία των 200 gr κατόπιν παραγγελίας


Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

 

Σαλάτα με καπνιστή πέστροφα

ΥΛΙΚΑ

* 1 φιλέτο πέστροφα, καπνιστή
* 2 ντομάτες
* 2-3 φύλλα μαρουλιού
* 2-3 φύλλα μοβ μαρουλιού
* 3-4 φύλλα ρόκας

Για τη σος:

* 1/2 φλιτζ. μαγιονέζα
* 1/2 φλιτζ. κέτσαπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ, σκεπάζουμε το μπολ με διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο.

Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού και της ρόκας και τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Κατόπιν, τα χοντροκόβουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.

Πλένουμε τις ντομάτες, τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις κόβουμε σε φέτες.

Στρώνουμε τις φέτες της ντομάτας πάνω από το μαρούλι και τη ρόκα, προσθέτουμε το φιλέτο της πέστροφας σε κομμάτια, περιχύνουμε με τη σος και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε στη σος, να προσθέσουμε 2-3 σταγόνες ταμπάσκο.


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 07:54
Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Σολομός Καπνιστός Φιλέτο

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2οC εώς +4oC)

Χωρίς σταθεροποιητές

Χωρίς συντηρητικά

Νηστίσιμο

Με αλάτι