Χέλι Καπνιστό Φιλέτο

Χέλι σε φιλέτο ψημένο στο φούρνο και καπνισμένο παραδοσιακά.


 

 

 



Φιλέτα Καπνιστού Xελιού, αλάτι

100 gr
200 gr

*** Η συσκευασία των 200 gr κατόπιν παραγγελίας

 


Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

 


Λιγκουίνι με πικάντικη και λεμονάτη σάλτσα με καπνιστό χέλι

Υλικά

* 1 πακέτο λιγκουίνι
* 150 γραμμάρια καπνιστό χέλι
* ½ κουτ. του γλυκού τριμμένο σκόρδο
* ξύσμα από 1 λεμόνι
* 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού
* 4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
* 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
* ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
* 1 τσίλι πιπεριά
* ελαιόλαδο
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράστε τα λιγκουίνι σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τα. Ξεπλύντε τα και αφήστε τα στο σουρωτήρι να κρυώσουν. Ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο για να μη κολλήσουν. Ψιλοκόψτε την τσίλι πιπεριά και κόψτε σε μικρά κομμάτια τα φιλετάκια του καπνιστού χελιού. Ετοιμάστε ντρέσινγκ με 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο με το σκόρδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και την ψιλοκομμένη τσίλι πιπεριά. Βάλτε τα βρασμένα ζυμαρικά σε μεγάλο μπολ και ανακατέψτε τα με το ντρέσινγκ, την παρμεζάνα, τις ελιές, το μαϊντανό και το καπνιστό χέλι. Ρίξτε αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σερβίρετε.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 07:33

Gallery Φωτογραφιών

αρχή της σελίδας