Cock RingsWeb HostingSpell Check
GreekEnglish

Χωρίς συντηρητικά

Τυρί φέτα
Τυρί φέτα

Τυρί φέτα

Η φέτα είναι μαλακό λευκό, τυρί, που ωριμάζει και διατηρείται σε άλμη το λιγότερο για δύο μήνες. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή μίγματά του με κατσικίσιο στις περιοχές της Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και της Μυτιλήνης.

Το Μπουγιουρντί είναι γνωστός μεζές της Ελληνικής Κουζίνας. Με καυτερή πιπεριά και σπιτική σάλτσα. Σε συσκευασία vacuum.

Το Τουλουμίσιο είναι ένα παραδοσιακό τυρί το οποίο προέρχεται από την ορεινή περιοχή της Κοζάνης. Παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα με το ίδιο περίπου τρόπο όπως η Φέτα, με τη διαφορά ότι στο τελευταίο στάδιο, πριν δηλαδή σκληρύνει, το αφήνουμε να ξινίσει.Το Τουλουμίσιο συμπεριλαμβάνεται στα Προβιοτικά προϊόντα επειδή περιέχει 16 γαλακτικά βακτήρια (με επικρατούντα τα E.faecium, L.plantarum και L.brevis) τα οποία θεωρούνται προβιοτικά.

Η σύνθεση τριών παραδοσιακών προϊόντων, αγελαδινό στραγγιστό γιαούρτι τσαντίλας, τουλουμίσιο και φέτας, καταλήγουν στο απόλυτα εναρμονισμένο αποτέλεσμα.

"Ανεβατό" Τυρί. Μια σύνθεση από Ελληνικό γάλα αιγός, πρόβειο και πυτιά.