Τυροκαυτερή

Μία πρωτότυπη συνταγή τυροκαυτερής συγκροτημένη από πρόβεια παστεριωμένη μυζήθρα, φέτα, μαγιονέζα Diamond, πράσινη και καυτερή πιπεριά εμπλουτισμένη με ανθόγαλα για μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

 

 

 

Πανδαισία Φέτα, Μυζήθρα, Diamond Μαγιονέζα, ανθόγαλα, Φρέσκια γλυκιά πιπεριά και καυτερή

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Βάζουμε τη τυροκαυτερή σε ένα μπολ και την ελιά από πάνω

Χοιρινές μπριζόλες με μοτσαρέλα και μπέικον

ΥΛΙΚΑ

4 μικρές χοιρινές μπριζόλες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
150 γρ. μπέικον
1 ποτήρι κρέμα γάλακτος
1 αυγό χτυπημένο
1 κούπα μοτσαρέλα
μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γι' αυτή τη συνταγή, θα χρειαστεί να αγοράσουμε από τον κρεοπώλη μας μικρές και πολύ λεπτές χοιρινές μπριζόλες, για να ψηθούν γρήγορα.

Καταρχήν πλένουμε καλά τις μπριζόλες μας να φύγουν αίματα και τυχόν κόκαλα.

Έπειτα, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ένα ταψί, όπου ρίχνουμε μπόλικο αλατοπίπερο.

Προθερμαίνουμε το φούρνο και βάζουμε τις μπριζόλες να ψηθούν στο γκριλ για περίπου 7-8 λεπτά από κάθε μεριά.

Παράλληλα, κόβουμε το μπέικον σε πολύ λεπτές λωρίδες και το τσιγαρίζουμε για λίγο σε ένα τηγανάκι.

Παίρνουμε ένα κατσαρολάκι, και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και τη μοτσαρέλα. Θερμαίνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε συνεχώς.

Όταν λιώσει η μοτσαρέλα και γίνει ομοιόμορφο το μείγμα, κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό.

Είμαστε έτοιμοι!

Μόλις έχουν ψηθεί και οι μπριζόλες μας, τις βάζουμε στα πιάτα, περιχύνουμε με τη σάλτσα της μοτσαρέλας και από πάνω γαρνίρουμε με το τσιγαρισμένο μπέικον.

Οι μπριζόλες με μοτσαρέλα και μπέικον είναι έτοιμες για να τις σερβίρουμε. Καλή μας όρεξη!


Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Χτυπητή Τυροκαυτερή Έξτρα με Έξτρα Φέτα »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 60 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

 


Σε όλες τις συσκευασίες 250gr χρησιμοποιούμε

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο...


Τυχαία Προϊόντα

  • Τουλουμίσιο
    Τουλουμίσιο Το τουλουμίσιο είναι ένα παραδοσιακό τυρί το οποίο προέρχεται από την ορεινή περιοχή της Κοζάνης. Παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα με το ίδιο περίπου τρόπο όπως η Φέτα, με τη διαφορά οτι στο τελευταίο στάδιο, πρίν δηλαδή σκληρύνει, το αφήνουμε να ξινίσει. Το Τουλουμίσιο συμπεριλαμβάνεται στα Προβιοτικά προϊόντα επειδή περιέχει 16…
  • Ταχινοσαλάτα
    Ταχινοσαλάτα Μία εναλλακτική γεύση με κύριο συστατικό το ταχίνι αναμεμιγμένο με λεμόνι, σκόρδο και φυτικά έλαια.
  • Ταχινομελιτζάνα
    Ταχινομελιτζάνα Ο συνδυασμός ταχινοσαλάτας με πολτό μελιτζάνας αποτέλεσε μια νέα γευστική δημιουργία.