Χτυπητή

Μία αρμονική σύνθεση μυζήθρας, φέτας, γιαουρτιού, μαγιονέζας Diamond, ρίγανης, πράσινης και καυτερής πιπεριάς και την ιδιαίτερη γεύση της πιπεριάς Φλωρίνης.

 

 

 

Μυζήθρα, Πανδαισία Φέτα & Γιαούρτι, Diamond Μαγιονέζα, & πιπεριά Φλωρίνης, Φρέσκια γλυκιά πιπεριά και καυτερή, ξύδι, μπαχαρικά

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg



 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Πολύ νόστιμη "αλοιφή", συνοδεύει κεφτεδάκια,θαλασσινά, κρεατικά,ποικιλίες

Κεφτεδάκια

ΥΛΙΚΑ

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο άπαχο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή στο μπλέντερ
4 φέτες ψωμί μόνο η ψίχα
1 αυγό
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το τηγάνισμα
λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουσκέψτε το ψωμί σε νερό και στραγγίξτε το πολύ καλά με τα χέρια σας. Σε ένα μπωλ ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί. Σκεπάστε το μπωλ και βάλτε το στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον, για να αναδειχτούν όλα τα αρώματα και να δέσουν οι γεύσεις. Πλάστε τα κεφτεδάκια σε μικρές μπαλίτσες, αλευρώστε τις και τηγανίστε τις σε άφθονο καυτό λάδι.


Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Τυροσαλάτα Τυροκαυτερή »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 60 ημ.

Ξίδι κρασιού

 


Σε όλες τις συσκευασίες 250gr χρησιμοποιούμε

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο...


Τυχαία Προϊόντα

  • Χούμους Φακής
    Χούμους Φακής Χούμους με φακή.
  • Ταραμοσαλάτα Λευκή
    Ταραμοσαλάτα Λευκή Παραδοσιακή Ελληνική συνταγή, παγκοσμίως γνωστή, παρασκευασμένη από 100% αυγά βακαλάου, νιφάδες πατάτας, Extra Παρθένο Ελαιόλαδο και πλούσια γεύση λεμονιού, χωρίς χρωστικές ουσίες.
  • Χούμους με Ελιά
    Χούμους με Ελιά Χούμους με πάστα ελιάς "Καλαμών" και βασιλικό.