Παντζαροσαλάτα

Ο συνδυασμός της μαγιονέζας Diamond με το γιαούρτι δίνει στην παντζαροσαλάτα μία ελαφριά και δροσερή γεύση επιτρέποντας στο σκόρδο να αναδείξει τη μοναδική του γεύση.

 

 

 


Diamond Μαγιονέζα & Παντζάρι, Πανδαισία Γιαούρτι, Φρέσκος μαϊντανός, σκόρδο, αλάτι

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg




 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Σε μακαρόνια στριφτά, ή άλλου σχεδίου ή σαν σαλάτα

Ορτύκια με πιλάφι

ΥΛΙΚΑ

* 8 ορτύκια,
* 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 1 κουταλιά της σούπας ξερό βασιλικό
* 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
* 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
* 2 φλιτζάνια ρύζι μακρύκοκο
* Αλάτι
* Πιπέρι
* 1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ
* 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
* Μισή κούπα λάδι
* 2 κουταλιές βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα ορτύκια και τα αφήνουμε να στεγνώσουν σε ένα σουρωτήρι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι. Βάζουμε τα ορτύκια στην κατσαρόλα μαζί με τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και τον πελτέ και αλατοπιπερώνουμε. Κλείνουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν για 45 λεπτά. Ετοιμάζουμε το πιλάφι και το τσιγαρίζουμε με βούτυρο. Σερβίρουμε τα πουλιά πάνω στην πιατέλα με το πιλάφι και περιχύνουμε τη σάλτσα.


Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Αγγουρομαγιονέζα Ζαμπονοσαλάτα »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 90 ημ. / 1 kg 45 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

Με σκόρδο

 

Τυχαία Προϊόντα

  • Χούμους Φασόλι
    Χούμους Φασόλι Χούμους με φασόλι.
  • Παντζαροσαλάτα
    Παντζαροσαλάτα Ο συνδυασμός της μαγιονέζας Diamond με το γιαούρτι δίνει στην παντζαροσαλάτα μία ελαφριά και δροσερή γεύση επιτρέποντας στο σκόρδο να αναδείξει τη μοναδική του γεύση.
  • Χούμους
    Χούμους Το χούμους είναι μια παραδοσιακή Αρχαία Ελληνική σαλάτα, κρεμώδης, που αποτελείται από ρεβίθια, ταχίνι, φυτικό λάδι, σκόρδο και άφθονο λεμόνι.