Αγγουρομαγιονέζα

Ξεχωριστή συνταγή που εμπλέκει τη μαγιονέζα Diamond με το γιαούρτι και το αγγουράκι τουρσί με το φρεσκοκομμένο άνηθο.

 

 

 

 


Diamond Μαγιονέζα & Μουστάρδα, Πανδαισία Γιαούρτι, αγγουράκι τουρσί, Φρέσκος άνηθος, ζάχαρη

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg




 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Συνοδέψτε με ένα καλοψημένο μπιφτέκι

Σπιτικό χάμπουργκερ

ΥΛΙΚΑ

8 ψωμάκια στρογγυλά
1 κ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι τριμμένο
3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ ρίγανη
1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο γκριλ. Κόβουμε στα δύο τα ψωμάκια, βάζοντας ένα φύλλο μαρουλιού, το μπιφτέκι και σκεπάζουμε με το ψωμί. Προσθέτουμε και μια φέτα τυρί γκούντα. Γαρνίρουμε με πατατάκια, κέτσαπ και αγγουρομαγιονέζα.

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Πάπρικα Παντζαροσαλάτα »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 45 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

Ξίδι κρασιού

 

Τυχαία Προϊόντα

  • Χούμους χωρίς λάδι
    Χούμους χωρίς λάδι Το χούμους είναι μια παραδοσιακή Αρχαία Ελληνική σαλάτα, κρεμώδης, που αποτελείται από ρεβίθια, ταχίνι, σκόρδο και άφθονο λεμόνι και χωρίς την προσθήκη λαδιού.
  • Χούμους Κλασικό (απο ρεβίθι)
    Χούμους Κλασικό (απο ρεβίθι) Το χούμους είναι μια παραδοσιακή Αρχαία Ελληνική σαλάτα, κρεμώδης, που συναποτελείται από ρεβίθια, ταχίνι, φυτικό λάδι, σκόρδο και άφθονο λεμόνι.
  • Τυροκαυτερή
    Τυροκαυτερή Μία πρωτότυπη συνταγή τυροκαυτερής συγκροτημένη από πρόβεια παστεριωμένη μυζήθρα, φέτα, μαγιονέζα Diamond, πράσινη και καυτερή πιπεριά εμπλουτισμένη με ανθόγαλα για μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.