Κηπουρού

Ένας συνδυασμός έντονης γεύσεις σέλινου, με καρότο, αγγουράκι τουρσί και γλυκόξινη μαγιονέζα Diamond.

 

 

 

 

Diamond μαγιονέζα γλυκόξινη, Πανδαισία Γιαούρτι, σέλινο, καρότο, αγγουράκι τουρσί, ξύδι, μπαχαρικά, φυσικό άρωμα

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Σε μακαρόνια στριφτά, ή άλλου σχεδίου, σαν σαλάτα

Koτόπουλο του κηπουρού

ΥΛΙΚΑ

* Δύο στήθη κοτόπουλο
* Βασιλικός
* Σαλάτα κηπουρού (με γιαούρτι)
* Μανιτάρια (στελέχη)
* Αλάτι
* Πιπέρι
* Σκληρό τριμμένο τυρί (light)
* Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζουμε το κοτόπουλο.

2. Το κόβουμε σε μπουκίτσες και το μεταφέρουμε όσο είναι ζεστό ακόμη σε βαθύ τηγάνι.

3. Ρίχνουμε την κουταλιά με το λάδι, τον βασιλικό, τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι.

4. Αφήνουμε να αχνίσουν όλα μαζί.

5. Αδειάζουμε δυο κουταλιές της σαλάτας κηπουρού και το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε ελαφρά.

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Ουγγαρέζα Πατατοσαλάτα »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 60 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

Ξίδι κρασιού

Σε όλες τις συσκευασίες 250gr χρησιμοποιούμε

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο...


Τυχαία Προϊόντα

  • Ζαμπονοσαλάτα
    Ζαμπονοσαλάτα Τρυφερή χοιρινή ωμοπλάτη βυθισμένη στην απαλή γεύση της μαγιονέζας Diamond, δημιουργούν μια σαλάτα πειρασμό.
  • Τζατζίκι
    Τζατζίκι Παραδοσιακή Ελληνική γεύση παγκοσμίως γνωστή, σουβλάκι με τζατζίκι, με διαφορά στις πρώτες ύλες. Το στραγγιστό γιαούρτι, το φρέσκο αγγουράκι και το σκόρδο θα σας θυμίσει ένα τζατζίκι μιας άλλης εποχής. Συμπληρώνει απόλυτα όλες τις χοιρινές λιχουδιές.
  • Ουγγαρέζα
    Ουγγαρέζα Η Ουγγαρέζα είναι μια παραδοσιακή συνταγή που αποτελείται από ωμοπλάτη, ένταμ, αγγουράκι τουρσί και διακριτική γεύση φρεσκοτριμμένου μαύρου πιπεριού.