Κηπουρού

Ένας συνδυασμός έντονης γεύσεις σέλινου, με καρότο, αγγουράκι τουρσί και γλυκόξινη μαγιονέζα Diamond.

 

 

 

 

Diamond μαγιονέζα γλυκόξινη, Πανδαισία Γιαούρτι, σέλινο, καρότο, αγγουράκι τουρσί, ξύδι, μπαχαρικά, φυσικό άρωμα

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Σε μακαρόνια στριφτά, ή άλλου σχεδίου, σαν σαλάτα

Koτόπουλο του κηπουρού

ΥΛΙΚΑ

* Δύο στήθη κοτόπουλο
* Βασιλικός
* Σαλάτα κηπουρού (με γιαούρτι)
* Μανιτάρια (στελέχη)
* Αλάτι
* Πιπέρι
* Σκληρό τριμμένο τυρί (light)
* Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζουμε το κοτόπουλο.

2. Το κόβουμε σε μπουκίτσες και το μεταφέρουμε όσο είναι ζεστό ακόμη σε βαθύ τηγάνι.

3. Ρίχνουμε την κουταλιά με το λάδι, τον βασιλικό, τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι.

4. Αφήνουμε να αχνίσουν όλα μαζί.

5. Αδειάζουμε δυο κουταλιές της σαλάτας κηπουρού και το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε ελαφρά.

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Ουγγαρέζα Πατατοσαλάτα »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 60 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

Ξίδι κρασιού

Σε όλες τις συσκευασίες 250gr χρησιμοποιούμε

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο...


Τυχαία Προϊόντα