Ζαμπονοσαλάτα

Τρυφερή χοιρινή ωμοπλάτη βυθισμένη στην απαλή γεύση της μαγιονέζας Diamond, δημιουργούν μια σαλάτα πειρασμό.

 

 

 

 


Ωμοπλάτη, Diamond μαγιονέζα, Diamond Μουστάρδα, Diamond κέτσαπ, ξύδι, ζάχαρη

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg




 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Σε μακαρόνια στριφτά, ή άλλου σχεδίου ή σαν σαλάτα

Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος

ΥΛΙΚΑ

Κομμάτια ψαρονέφρι

Κρέμα γάλακτος

Αλάτι-Πιπέρι

Μπέικον

Πάπρικα

Κρεμμύδι νιφάδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρετε το ψαρονέφρι με λίγο λάδι και τις νιφάδες κρεμμυδιού μέχρι να πάρει ροδοκόκκινο χρώμα. Ρίχνετε το μπέικον και το αφήνετε να ψιλοψηθεί μαζί με αλατάκι και πιπέρι (κατά προτίμηση φρεσκοτριμμένο και σε ποικιλία κόκκων). Όταν το ψαρονέφρι ψηθεί ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σκεπάζουμε το σκεύος μας περιμένοντας να δέσει η σαλτσούλα.
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανητές ή ρύζι με λαχανικά



Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Παντζαροσαλάτα Ουγγαρέζα »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 60 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

Ξίδι κρασιού

Τυχαία Προϊόντα

  • Φασόλι Πυάζ
    Φασόλι Πυάζ Κλασική συνταγή με μαύρα φασόλια, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι, μαϊντανό και πολύ λεμόνι.
  • Χούμους Λαχανικών
    Χούμους Λαχανικών Χούμους λαχανικών με φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό.  
  • Χούμους Κλασικό (απο ρεβίθι)
    Χούμους Κλασικό (απο ρεβίθι) Το χούμους είναι μια παραδοσιακή Αρχαία Ελληνική σαλάτα, κρεμώδης, που συναποτελείται από ρεβίθια, ταχίνι, φυτικό λάδι, σκόρδο και άφθονο λεμόνι.