Ουγγαρέζα

Η Ουγγαρέζα είναι μια παραδοσιακή συνταγή που αποτελείται από ωμοπλάτη, ένταμ, αγγουράκι τουρσί και διακριτική γεύση φρεσκοτριμμένου μαύρου πιπεριού.

 

 

 


Diamond μαγιονέζα, ωμοπλάτη, τυρί "Edam", αγγουράκι τουρσί, ξύδι, μπαχαρικά

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg




 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …



Σε μακαρόνια στριφτά, ή άλλου σχεδίου ή σαν σαλάτα

Καλτσόνε με αλλαντικά

ΥΛΙΚΑ

Για την ζύμη:

* 1 κούπα φρέσκο χλιαρό γάλα
* 2 κ.σ. ζάχαρη
* 1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
* 1 κ.γ. αλάτι
* 3 κούπες αλεύρι
* 1 φακελάκι ξερή μαγιά

Για την γέμιση:

* 3 πιπεριές Φλωρίνης βραστές
* 1/2 κούπα συμπυκνωμένο τοματοχυμό
* 1 πράσινη πιπεριά κέρατο
* 1 κ.γ. ρίγανη
* λίγο αλάτι
* αλλαντικά και κασέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνουμε τα υλικά για τη ζύμη όλα μαζί σε ένα μπολ και το ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη μπάλα.
2. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο ώρες.
3. Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά και το κασέρι σε ένα μπολ.
4. Όλα τα υπόλοιπα υλικά από τη γέμιση τα περνάμε στο μπλέντερ.
5. Αφού γίνει το ζυμάρι το χωρίζουμε σε 14 μπαλάκια.
6. Ανοίγουμε με τον πλάστη το κάθε ένα και το γεμίζουμε με την γέμιση.
7. Ψήνουμε στους 180β. για 20 λεπτά.

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Ζαμπονοσαλάτα Κηπουρού »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 60 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

Ξίδι κρασιού

Τυχαία Προϊόντα

  • Πικάντικη (πολίτικη)
    Πικάντικη (πολίτικη) Σαλάτα γνωστή και ως Πολίτικη, που αποτελείται από φρέσκα λαχανικά, όπως λάχανο, καρότο, πιπεριά πράσινη, Φλωρίνης και πράσο, που συνοδεύονται άριστα από το καυτερό μπούκοβο.
  • Ουγγαρέζα
    Ουγγαρέζα Η Ουγγαρέζα είναι μια παραδοσιακή συνταγή που αποτελείται από ωμοπλάτη, ένταμ, αγγουράκι τουρσί και διακριτική γεύση φρεσκοτριμμένου μαύρου πιπεριού.
  • Αγιορείτικη
    Αγιορείτικη Συνδυασμός πολτού ψητής μελιτζάνας, χοντροκομμένης πιπεριάς Φλωρίνης και φρέσκου μαϊντανού με έντονη γεύση σκόρδου και διακριτικό άρωμα πιπεριού.