Warning: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for 'EEST/3.0/DST' instead in /var/www/vhosts/pitenis.gr/httpdocs/salads/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for 'EEST/3.0/DST' instead in /var/www/vhosts/pitenis.gr/httpdocs/salads/libraries/joomla/utilities/date.php on line 198

Ουγγαρέζα

Η Ουγγαρέζα είναι μια παραδοσιακή συνταγή που αποτελείται από ωμοπλάτη, ένταμ, αγγουράκι τουρσί και διακριτική γεύση φρεσκοτριμμένου μαύρου πιπεριού.

 

 

 


Diamond μαγιονέζα, ωμοπλάτη, τυρί "Edam", αγγουράκι τουρσί, ξύδι, μπαχαρικά

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg




 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …



Σε μακαρόνια στριφτά, ή άλλου σχεδίου ή σαν σαλάτα

Καλτσόνε με αλλαντικά

ΥΛΙΚΑ

Για την ζύμη:

* 1 κούπα φρέσκο χλιαρό γάλα
* 2 κ.σ. ζάχαρη
* 1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
* 1 κ.γ. αλάτι
* 3 κούπες αλεύρι
* 1 φακελάκι ξερή μαγιά

Για την γέμιση:

* 3 πιπεριές Φλωρίνης βραστές
* 1/2 κούπα συμπυκνωμένο τοματοχυμό
* 1 πράσινη πιπεριά κέρατο
* 1 κ.γ. ρίγανη
* λίγο αλάτι
* αλλαντικά και κασέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνουμε τα υλικά για τη ζύμη όλα μαζί σε ένα μπολ και το ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη μπάλα.
2. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο ώρες.
3. Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά και το κασέρι σε ένα μπολ.
4. Όλα τα υπόλοιπα υλικά από τη γέμιση τα περνάμε στο μπλέντερ.
5. Αφού γίνει το ζυμάρι το χωρίζουμε σε 14 μπαλάκια.
6. Ανοίγουμε με τον πλάστη το κάθε ένα και το γεμίζουμε με την γέμιση.
7. Ψήνουμε στους 180β. για 20 λεπτά.

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Ζαμπονοσαλάτα Κηπουρού »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 60 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

Ξίδι κρασιού

Τυχαία Προϊόντα

  • Ταραμοσαλάτα Λευκή
    Ταραμοσαλάτα Λευκή Παραδοσιακή Ελληνική συνταγή, παγκοσμίως γνωστή, παρασκευασμένη από 100% αυγά βακαλάου, νιφάδες πατάτας, Extra Παρθένο Ελαιόλαδο και πλούσια γεύση λεμονιού, χωρίς χρωστικές ουσίες.
  • Τζατζίκι
    Τζατζίκι Παραδοσιακή Ελληνική γεύση παγκοσμίως γνωστή, σουβλάκι με τζατζίκι, με διαφορά στις πρώτες ύλες. Το στραγγιστό γιαούρτι, το φρέσκο αγγουράκι και το σκόρδο θα σας θυμίσει ένα τζατζίκι μιας άλλης εποχής. Συμπληρώνει απόλυτα όλες τις χοιρινές λιχουδιές.
  • Χτυπητή
    Χτυπητή Μία αρμονική σύνθεση μυζήθρας, φέτας, γιαουρτιού, μαγιονέζας Diamond, ρίγανης, πράσινης και καυτερής πιπεριάς και την ιδιαίτερη γεύση της πιπεριάς Φλωρίνης.