Πάπρικα

Έντονη γεύση τοματοπολτού και μουστάρδας Diamond που με τη προσθήκη τουλουμίσου τυριού και μαγιονέζας Diamond, δημιουργούν ένα τέλειο συνδυασμό γεύσεων.

 

 

 

 

Τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης, Πανδαισία τουλουμίσιο τυρί, Diamond Μουστάρδα -Μαγιονέζα & Πιπεριά Φλωρίνης

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg


 

Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

Συνοδέψτε καλοψημένα κρέατα στη σχάρα

Κοτόπουλο με πάπρικα και μουστάρδα

ΥΛΙΚΑ

* 3 κ.σ. ελαιόλαδο
* 8 μικρά μπουτάκια κοτόπουλο, το κάτω μέρος, χωρίς κόκκαλο
* 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
* 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
* 500 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
* 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
* 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
* 1 κ.γ. πάπρικα
* 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
* 100 ml ξηρό τσέρυ
* 300 ml ζωμό κοτόπουλου
* 4 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
* Ψιλοκομμένος μαιντανός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ζεσταίνετε 1 κ.σ. λάδι σε βαθύ τηγάνι με καπάκι σε μέτρια θερμοκρασία.
2. Αλατοπιπερώνετε τα μπουτάκια και τα σωτάρετε μέχρι να κοκκινίσουν απ όλες τις πλευρές.
3. Τα αφαιρείτε από το τηγάνι και τα διατηρείτε ζεστά.
4. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και σωτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
5. Προσθέστε το σκόρδο και συνεχίζετε για 1 λεπτό ακόμα.
6. Στη συνέχεια τους κύβους πατάτας, τη μουστάρδα, τον πελτέ ντομάτας - ανακατέψτε και αφήστε να γίνουν για 1 λεπτό.
7. Πασπαλίστε με την πάπρικα και προσθέστε το τσέρυ, το ξύδι και τον ζωμό κοτόπουλου.
8. Δυναμώστε τη φωτιά, αφήστε τη σάλτσα να βράσει για 2 λεπτά.
9. Προσθέστε το κοτόπουλο, σκεπάστε το τηγάνι, χαμηλώστε τη θερμοκρασία και αφήνετε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά.
10. Συνεχίζετε για άλλα 8 λεπτά με ξεσκέπαστο το τηγάνι μέχρι να μελώσει η σάλτσα και το κοτόπουλο με τις πατάτες να είναι έτοιμα.
11. Σερβίρετε στα πιάτα βάζοντας πάνω από κάθε μερίδα μια κουταλιά γιαούρτι και πασπαλίζοντας με μαϊντανό.

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Μελιτζανοσαλάτα

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 120 ημ. / 1 kg 60 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

Τυχαία Προϊόντα

  • Τυροκαυτερή Έξτρα με Έξτρα Φέτα
    Τυροκαυτερή Έξτρα με Έξτρα Φέτα Εναλλαγή της πρωτότυπης συνταγής με Έξτρα ποσότητα φέτας και μαγιονέζας με Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (ΠΟΠ), για πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
  • Ζαμπονοσαλάτα
    Ζαμπονοσαλάτα Τρυφερή χοιρινή ωμοπλάτη βυθισμένη στην απαλή γεύση της μαγιονέζας Diamond, δημιουργούν μια σαλάτα πειρασμό.
  • Χούμους Φασόλι
    Χούμους Φασόλι Χούμους με φασόλι.