Πατατοσαλάτα

Η πατατοσαλάτα με μαγιονέζα Diamond είναι μία παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής με διακριτική γεύση αποξηραμένου κρεμμυδιού.

 

 

 

 


Πανδαισιά Γιαούρτι, Πατάτα, καρότο, κρεμμύδι, Φρέσκος μαϊντανός, Diamond μαγιονέζα, ξύδι, μπαχαρικά

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg




Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

 

Η πατατοσαλάτα Πιτένης σερβίρεται ως συνοδευτικό σε κρεατικά ή ψάρια

Τσιπούρες με σέλινο λεμονάτες  - 2 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

* 2 μέτριες τσιπούρες
* 1 μάτσο σέλινο
* 4 κτ.σ ελαιόλαδο
* λίγο  πιπέρι (προτιμότερο το λευκό)
* χυμός ενός λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Πλένετε και καθαρίζετε τα ψάρια
2. Καθαρίζετε, πλένετε και το σέλινο. Το ζεματίζετε σε βραστό νερό για λίγο.
3. Πιπερώνετε τα ψάρια και τα τοποθετείτε σε 1 μικρό πιρέξ.
4. Σκορπάτε το σέλινο γύρω από τις τσιπούρες.
5. Χτυπάτε το λάδι, τον χυμό λεμονιού και ½ φλιτζάνι ζωμό σέλινου κ τα περιχύνετε.
6. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.


Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Κηπουρού Ρώσικη »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 90 ημ. / 1 kg 45 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

 

Τυχαία Προϊόντα

  • Τζατζίκι
    Τζατζίκι Παραδοσιακή Ελληνική γεύση παγκοσμίως γνωστή, σουβλάκι με τζατζίκι, με διαφορά στις πρώτες ύλες. Το στραγγιστό γιαούρτι, το φρέσκο αγγουράκι και το σκόρδο θα σας θυμίσει ένα τζατζίκι μιας άλλης εποχής. Συμπληρώνει απόλυτα όλες τις χοιρινές λιχουδιές.
  • Χτυπητή
    Χτυπητή Μία αρμονική σύνθεση μυζήθρας, φέτας, γιαουρτιού, μαγιονέζας Diamond, ρίγανης, πράσινης και καυτερής πιπεριάς και την ιδιαίτερη γεύση της πιπεριάς Φλωρίνης.
  • Χούμους Κλασικό (απο ρεβίθι)
    Χούμους Κλασικό (απο ρεβίθι) Το χούμους είναι μια παραδοσιακή Αρχαία Ελληνική σαλάτα, κρεμώδης, που συναποτελείται από ρεβίθια, ταχίνι, φυτικό λάδι, σκόρδο και άφθονο λεμόνι.