Πατατοσαλάτα

Η πατατοσαλάτα με μαγιονέζα Diamond είναι μία παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής με διακριτική γεύση αποξηραμένου κρεμμυδιού.

 

 

 

 


Πανδαισιά Γιαούρτι, Πατάτα, καρότο, κρεμμύδι, Φρέσκος μαϊντανός, Diamond μαγιονέζα, ξύδι, μπαχαρικά

250 gr 1 kg 2 kg 3 kg




Ο Στηβ Αβαράκης σας προτείνει …

 

Η πατατοσαλάτα Πιτένης σερβίρεται ως συνοδευτικό σε κρεατικά ή ψάρια

Τσιπούρες με σέλινο λεμονάτες  - 2 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

* 2 μέτριες τσιπούρες
* 1 μάτσο σέλινο
* 4 κτ.σ ελαιόλαδο
* λίγο  πιπέρι (προτιμότερο το λευκό)
* χυμός ενός λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Πλένετε και καθαρίζετε τα ψάρια
2. Καθαρίζετε, πλένετε και το σέλινο. Το ζεματίζετε σε βραστό νερό για λίγο.
3. Πιπερώνετε τα ψάρια και τα τοποθετείτε σε 1 μικρό πιρέξ.
4. Σκορπάτε το σέλινο γύρω από τις τσιπούρες.
5. Χτυπάτε το λάδι, τον χυμό λεμονιού και ½ φλιτζάνι ζωμό σέλινου κ τα περιχύνετε.
6. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.


Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Κηπουρού Ρώσικη »

Διατηρείτε στο ψυγείο (+2oC εως +4oC)

Ημ.Λήξης : 90 ημ. / 1 kg 45 ημ.

Χωρίς σταθεροποιητές

 

Τυχαία Προϊόντα

  • Χούμους με Ελιά
    Χούμους με Ελιά Χούμους με πάστα ελιάς "Καλαμών" και βασιλικό.
  • Χούμους με Κόκκινη Πιπεριά
    Χούμους με Κόκκινη Πιπεριά Χούμους με φρέσκια κόκκινη πιπεριά και κόκκινο γλυκό πιπέρι.
  • Παντζαροσαλάτα
    Παντζαροσαλάτα Ο συνδυασμός της μαγιονέζας Diamond με το γιαούρτι δίνει στην παντζαροσαλάτα μία ελαφριά και δροσερή γεύση επιτρέποντας στο σκόρδο να αναδείξει τη μοναδική του γεύση.