Background Image

Φρυγανισμένα ψωμάκια με ταπενάντ

0 0
Φρυγανισμένα ψωμάκια με ταπενάντ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Συστατικά

150 γρ Ελιές καλαμών
150 γρ Ελιές θρούμπες
λίγη σκόνη σκόρδο
40 γρ αντζούγιες
2 κουταλιές κάπαρη
4 κουταλιές Ελαιόλαδο Εξ. Παρθ. «Ερωτόκριτος»
1/2 μισό λεμόνι χυμός
πιπέρι

Ωμή αρωματική και πλούσια σάλτσα ελιάς - κάπαρης

  • 20
  • Εύκολο

Συστατικά

Οδηγίες

Share

Βγάζετε τα κουκούτσια από τις ελιές. Βάζετε στο μπλέντερ τις ελιές, το σκόρδο τις αντζούγιες και την κάπαρη μαζί με 1 κουταλιά λάδι και τα λιώνετε. Προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι, το χυμό λεμονιού και λίγο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.

Το ταπενάντ σερβίρετε σαν ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένα ψωμάκια μαζί με λαχανικά φρέσκα, ντομάτες, πιπεριές κλπ.

Διατηρείται σκεπασμένο σε βαζάκι μερικές μέρες στο ψυγείο

admin

previous
Σαλάτα ψητών λαχανικών με χούμους
next
Ρολά με σολομό
previous
Σαλάτα ψητών λαχανικών με χούμους
next
Ρολά με σολομό